לפניכם מנוע חיפוש הטיסות הגדול והמקיף בעולם מישראל (או מכל יעד אחר) לאמסטרדם, דרכו תקבלו את ההצעה המשתלמת ביותר לטיסות בזמנים נוחים ובמחיר משתלם! הזינו תאריך יציאה ותאריך חזרה והזמינו את הטיסה המועדפת עליכם עכשיו:
מרבית הטיסות להולנד נוחתות באמסטרדם. נמל התעופה סכיפהול, הנמצא כרבע שעה נסיעה ברכבת מהתחנה המרכזית של אמסטרדם, הוא נמל התעופה העיקרי של העיר. היתרונות בלהגיע לסכיפהול אליו ברורים כיוון שהוא נמל התעופה המרכזי של הולנד כולו ולכן יש אליו טיסות סדירות רבות וממנו ניתן גם להמשיך ליעדים אחרים בהולנד ובאירופה כולה. בנוסף הוא גם קרוב מאוד לעיר וניתן להגיע בקלות רבה משדה התעופה למרכז העיר באמצעות התחבורה הציבורית המעולה של אמסטרדם.
הולנד היא פחות או יותר בגודל של ישראל, וגם זה מהווה יתרון משום שגם אם היעד שלכם הוא לא אמסטרדם, עדיין משתלם ונוח לטוס לאמסטרדם ולהמשיך ממנה ליעדים נוספים באוטובוס או ברכבת (התחבורה הציבורית בהולנד מעולה – מרושתת היטב, קלה, זולה ונוחה).
הטיסות מישראל לאמסטרדם יוצאות משני נמלי התעופה בישראל – נתב"ג ונמל התעופה אילן רמון בעובדה. המחירים המוצגים כאן הם מחירים ממוצעים לטיסות הלוך ושוב.
מנתב"ג יוצאות מידי יום טיסות רבות לאמסטרדם במחירי לואו קוסט, חלקן ישירות וחלקן עם עצירת ביניים (לפחות אחת).
חברות התעופה כמו טראנסביה, ארקיע ואיזי ג'ט, יציעו לכם טיסות ישירות במחירים משתלמים אשר לא כוללים את מחיר המזוודה, בעוד שחברות כמו פגסוס, העוצרת באיסטנבול, ואייגן, העוצרת באתונה, יציעו לכם טיסות עם קונקשן במחיר שלא כולל מזוודות. התוספת עבור מזוודות היא 50 דולר בממוצע (משתנה לפני החברה) לטיסות הלוך ושוב.
מינואר ועד מרץ מחירי הטיסות נעים סביב ממוצע של 130 דולר לטיסה, כאשר באפריל מתחילים המחירים לעלות ל-210 דולר לטיסה (באזור פסח) ובמאי עד יוני יורדים שוב לממוצע של 150 דולר. בחודשי הקיץ (יולי ואוגוסט) עולים המחירים שוב לממוצע של 260 דולר לטיסות עם עצירה אחת בעוד שהטיסות הישירות מגיעות לממוצע של 350 דולר. מספטמבר המחירים מתחילים לרדת שוב לממוצע של 150 דולר, אך באוקטובר חוזרים לעליה בגלל תקופת החגים עם ממוצע של 230 דולר. בנובמבר עד דצמבר מחירי הטיסות שוב יורדים ל-130 דולר בממוצע.
חברות הטיסות הסדירות הטסות מנתב"ג לסכיפהול הן אל על ו-KLM (חברת התעופה הלאומית ההולנדית) המציעות טיסות ישירות מידי יום, וחברות רבות נוספות המציעות טיסה עם עצירה אחת: אייר פראנס העוצרת בפאריז, טורקיש איירליינס העוצרת באיסטנבול, טאפ העוצרת בליסבון, יוקרניאן אינטרנשיונל העוצרת בקייב, ארופלוט העוצרת במוסקבה, רויאל ג'ורדניאן העוצרת בעמאן, אליטליה העוצרת ברומא, אוסטריין איירליינס העוצרת בוינה ועוד חברות רבות נוספות. חלק מהחברות יציעו לכן את המחיר עם מזוודה כלולה וחלק ללא מזוודה, כך שעליכם לשים לב לאותיות הקטנות בעת רכישת הכרטיס.
גם בטיסות הסדירות (היקרות יותר) ניתן לראות מגמה דומה מאוד למחירי הלואו קוסט – מינואר עד מרץ ממוצע המחירים הוא 270 דולר, כאשר באפריל הוא קופץ לממוצע של 350 דולר, יורד מעט במאי ויוני ל-310 דולר וקופץ ביולי אוגוסט ל-400 דולר. מספטמבר ועד דצמבר יש ירידה לממוצע מחירים של 260 דולר, מלבד אוקטובר החודש בו המחירים קופצים לממוצע של 350 דולר בגלל החגים.
נמל התעופה אילן רמון מספק לאחרונה אפשרויות שונות של טיסות, בעיקר במחירי לואו קוסט. משום שהטיסות הסדירות היוצאות ממנו עוברות דרך נתב"ג או ערים שונות באירופה, ומשם ניתן להמשיך עם חברות אחרות לאמסטרדם – נתייחס פה רק לטיסות הלואו קוסט, אשר מחירן אינו כולל מזוודה.
חברת טראנסביה (שהיא חברת בת KLM) מוציאה טיסות ישירות לאמסטרדם, בעוד שחברות כמו וויז, ראיין אייר ואיזי ג'ט מספקות טיסות עם עצירה אחת בערים שונות באירופה (בודפשט, בוקרשט ועוד). המחירים מאוד דומים למחירי הטיסה מנתב"ג עם ממוצע של 120 דולר בין ינואר למרץ, ומאפריל חלה עליה הדרגתית בממוצע המחירים עד אוגוסט, ובספטמבר יורדים המחירים שוב עד דצמבר, למעט אוקטובר. טיסות הלואו קוסט נמכרות בצורה יותר "ספונטנית" ולכן נוספות טיסות ישירות קרוב יותר לחודשי הטיסה (חודשיים-שלושה לפני המועד), אך אם תחפשו מעבר לזה מראש ייתכן ולא תמצאו טיסות ישירות מאילן רמון לסכיפהול.
- 67 המלונות הטובים ביותר באמסטרדם -
- 30 המלונות הטובים ביותר בהאג -
- 24 המלונות הטובים ביותר ברוטרדם -
- 20 המלונות הטובים ביותר באיינדהובן -
- 18 המלונות הטובים ביותר באוטרכט -
- 12 המלונות הטובים ביותר באלקמאר -
- 7 המלונות הטובים ביותר בוולנדם -
- 21 המלונות הטובים ביותר במאסטריכט -
על
כבר שמעתם?
בסטייז תמצאו המלצות ישראליות (שנכתבו על ידי ישראלים) בלבד, על המלונות הכי שווים בעולם
בקרו באתר היחיד שמדרג לכם מלונות על פי המלצות של ישראלים בלבד
קבוצה שקטה, סטייז (שהיות) במחירים משוגעים ועוד
אותו דבר כמו בווטסאפ, רק בטלגרם
אפשר גם להצטרף לניוזלטר